Despre noi - Vertrans SRL Brașov – Ascensoare Lifturi – Montare Modernizare Service

Despre noi

Vertrans Braşov

Vertrans Brașov – Ascensoare, lifturi şi instalaţii de ridicat

Firma noastră oferă servicii de întreținere lifturi, întreținere ascensoare, revizii ascensoare și lifturi, montaj ascensoare, montaj lifturi, modernizări ascensoare, modernizări lifturi, service lifturi, service ascensoare, reparații ascensoare și reparații lifturi.

Vertrans Brașov a început derularea activității în domeniul ascensoarelor și instalațiilor de ridicat, pe piața românească în urmă cu mai bine de 18 ani, în anul 1994. Obiectivul principal de activitate al firmei noastre îl reprezintă satisfacerea permanentă a beneficiarilor garantându-le servicii de înaltă calitate printr-un personal bine calificat și cu o experiență în domeniu de peste 18 de ani.

Calitatea serviciilor oferite și profesionalismul echipei societății este evidențiat prin Sistemul de Management al Calității SR EN ISO-9001-2001.

De-a lungul timpului firma a efectuat lucrări importante la nivel național, a colaborat cu diverse firme atât din țară, cât și din străinătate.

Pentru ofertă de preţ în vederea montăriimodernizării sau întreținerii unuia sau mai multor ascensoare electriceascensoare hidraulice, lifturi sau instalații de ridicat, nu ezitaţi să ne contactaţi!