Modernizare ascensoare - Vertrans SRL Brașov – Ascensoare Lifturi – Montare Modernizare Service

Modernizare ascensoare

Noi îţi modernizăm liftul!

Vertrans Braşov – Firmă modernizare  lifturi şi ascensoare

Noi îţi facem liftul să fie în pas cu moda!

Cu ajutorul personalului calificat îţi putem transforma liftul atât la nivel estetic, cât şi la nivel tehnic.

În ce constă modernizarea liftului sau a ascensorului?

Modernizarea ascensoarelor şi lifturilor este vizibilă în special la nivelul cabinei, realizându-se schimbări de la nivelul butoanelor de comandă, până la cabina liftului şi a uşilor acestuia.

Din punct de vedere tehnic ascensorul dumneavoastră se va putea deplasa cu o viteză mai mare între etaje, cu o siguranţă şi un confort sporit.

Cât de importantă este modernizarea ascensorului sau a liftului?

Modernizarea ascensorului este necesară mai ales în blocurile cu ascensoare vechi, deoarece acestea nu mai au acelaşi grad de siguranţă pentru utilizatori ascensorului.

De ce să modernizaţi ascensorul sau liftul?

Modernizarea ascensorului sau a liftului este importantă pentru siguranţa şi confortul dumneavoastră, dar nu numai. Modernizarea  ascensorului mai este importantă şi pentru a reduce zgomotul produs de ascensor, pentru a respecta nivelul cerut de utilizator, dar şi pentru a deveni mai rapid.

Un lift care nu este modernizat are costuri de exploatare mai mari, cere mai multe cheltuieli, deoarece necesită mai multe intervenţii tehnice, astfel, prin modernizarea ascensorului dumneavoastră liftul nu va mai necesita intervenţii tehnice atât de dese.

Vertrans Braşov vă oferă soluţii pentru modernizarea ascensorului, putând astfel să se realizeze o îmbunătăţire substanţială în confort, performanţă şi siguranţă a liftului dumneavoastră.

Ascensorul reprezintă cartea de vizită a unui bloc, astfel o cabină neîngrijită, deteriorată sau chiar demodată nu va lăsa o impresie prea bună utilizatorilor săi. Ascensorul reprezintă primul contact pe care îl au oamenii când intră într-o clădire care găzduieşte locuinţe, birouri sau afacerea dumneavoastră, iar prima impresie contează!

Vertrans Braşov este capabilă să vă ofere o paletă variată de oferte de modernizare a ascensoarelor şi lifturilor care vă vor transforma timpul petrecut în ascensor să devină o plăcere.

Modernizăm ascensoare şi lifturi în Braşov, Bucureşti, Sibiu, Piteşti, Slatina, Craiova, Harghita, Covasna, Targu Mureş, Cluj Napoca, Baia Mare, Satu Mare, Bacău, Iaşi, Piatra Neamţ, Constanţa, Suceava, Tulcea, Arad, Timişoara, Deva, Reşiţa, Oradea, Sălaj, Zalău, Râmnicu Valcea, Târgovişte, Alexandria, Giurgiu, Hunedoara, Deva, Alba Iulia, Bistriţa, Făgăraş, Sighişoara, Mediaş. Modernizăm ascensoare şi lifturi pe întreg teritoriul ţării.

Pentru ofertă de preţ în vederea modernizării unuia sau mai multor ascensoare, nu ezitaţi să ne contactaţi!