Acasă - Vertrans SRL Brașov – Ascensoare Lifturi – Montare Modernizare Service

Vertrans Brașov - Ascensoare și instalații de ridicat

Firma noastră oferă soluții complete pentru ascensoare, lifturi și instalații de ridicat.

Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul ascensoarelor și instalațiilor de ridicat, Vertrans Brașov vă oferă servicii de întreținere ascensoare, modernizare ascensoare, montaj ascensoare, consultanță și suport tehnic.

Unul din principalele scopuri ale firmei este siguranța utilizatorilor de ascensoare. De aceea, dispeceratul de intervenţie este deschis 24/24, iar o echipă de intervenție experiementată şi operativă va putea veni în timp util la dumneavoastră.

În sprijinul clienţilor noştri am creat un formular de contact, prin care ne puteţi contacta pentru oferte de întreținere ascensoare și lifturi, revizii ascensoare și lifturi, modernizări ascensoare și lifturi, montaj ascensoare hidraulice sau electrice, dar și alte probleme legate de ascensoare, lifturi și instalații de ridicat, deoarece firma noastră poate îndeplini toate cerințele legate de acestea.

Montaj ascensoare

Vertrans Brașov oferă servicii de montaj ascensoare (lifturi) hidraulice și electrice cu sau fără cameră.

Modernizări ascensoare

Vertrans Brașov vă oferă soluții pentru modernizarea ascensorului, putând astfel să se realizeze o îmbunătățire substanțială în confort, performanță și siguranță.

Întreținere ascensoare

Vertrans Brașov oferă soluții de întreținere a lifturilor sau ascensoarelor. Firma noastră dispune de o serie variată de oferte de întreținere a ascensoarelor pentru satisfacerea cerințelor beneficiarilor.

Contact

Vă punem la dispoziţie un formular de contact pentru a putea comunica mai uşor. Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru oferte de înţreţinere lifturi, întreţinere ascensoare, revizii ascensoare, revizii lifturi, modernizări ascensoare, montaj ascensoare.